Rolletelefon- og personlig mobil

Hvilken telefonnumer skal jeg oppgi i fastlegeportalen?

Uansett om du er privat person eller ansatte på et sykehus eller en kommune skal du opprette en personlig brukerkonto (knyttet opp din HPR/personnummer).

Du må oppgi en mobiltelefon når du oppretter en brukerkonto. Du kan bruke din;

1. Privat mobiltelefon
  2. Rolletelefon som bare du bruker (tjenestetelefon)

Rolletelefoner som brukes av flere personer f.eks. forvakt- eller bakvaktstelefon skal ikke oppgis i den personlige brukerkontor. Den som har adgang til mobiltelefonen har også adgang til den tilhørende brukerkonto (SMS-logg inn).

Rolletelefoner

Rolletelfoner opprettes av supportavdelingen etter ønske fra den enkelte avdeling. For hver rolletelefon blir det opprettet en profil under brukerkonto for den aktuelle avdeling f.eks. nevrologisk avdeling .

Dersom det er oppgitt feil mobiltelefon til din konto, kontakt oss for å rette opp i det, klikk her https://support.samnet.no/submit-ticket

Forrige Roller – Samhandlingsavvik
Neste Søk Kommune