Passord – innlogging

Å opprette en brukerkonto

For å opprette brukerkonto i fastlegeportalen, må det oppgis både en epostadresse og et mobilnummer1)
Du vil få en SMS med engangskode til din mobil  før brukerkontoen din opprettes.
Da vil du bli bedt om å velge en PIN-kode. Du kan velge en PIN-kode som du husker husker lett.

Å logge inn

Gå til innloggingssiden https://samnet.no/login/
Etter at du har skrevet riktig epost og passord, må du oppgi PIN-koden du tidligere har laget.
(Etter 3 forsøk med feil PIN-kode, må du velge en ny PIN-kode og da må du ha mobiltelefonen din tilgjengelig).

Jeg husker mobilnummeret, men ikke min epostadresse

• Skriv ditt mobilnummer (1) og klikk Ok for å få tilsend et engangspassord med SMS som du kan logge inn med.
  • Etter innlogging kan du se epostadressen som er brukt i din brukerkonto. Hvis ønskelig kan du bytte den til en annen epost som du bruker oftere.
  • Logg ut for å tilbakestille passordet med Tilbakestill passord (3) for å velge nytt passord

Jeg husker epostadressen

• Klikk på Glemt passord (2) og du får tilsendt en epost for å velge et nytt passord.
  • Sjekk din innboks og følg instruksjoner du har fått i eposten.

OBS! Sjekk Søppelpost/Spam mappen dersom du ikke fått epost i løpet av 30 sekunder.

1) Enkelte brukerkontoer som er opprettet før 2018 mangler mobiltelefon.

Neste Hvem kan publisere nyhet i samnet?