Hvorfor må jeg logge inn for å melde meg på et kurs?

Kursarrangører som bruker samnets kursmodul administrerer hele kurset via samnet. Alt fra påmeldinger og fakturering av kursavgift til generering av kursbevis og korrespondanser med kursdeltakere skjer via samnet. Hver kursdeltaker må identifiseres av samnet ved en personlig brukerkonto.

I din brukerkonto vil du altid finne en kopi av elektronisk kursbevis i fremtiden. Du vil også få tilgang til alle Power-Point presentasjoner fra alle tidligere kurs som du har deltatt på, ved å logge inn deg i samnet.

Slik er fremgangsmåten;

1. Opprett brukerkontor ved å klikke her https://samnet.no/registration/
  2. logg inn i samnet.no
  3. Klikk på aktuelle kurset (https://samnet.no/events/ ) og finn frem til fanen Påmelding. Da vil du se at alle nødvendige opplysninger er hentet fra brukerkontoen din.
  4. Skriv evt. merknader/spesielle ønsker f.eks. matvare allergi osv.
  5. Trykk på lagre/send.

Du vil da få en automatisk bekreftelse på din påmelding og faktura for kursavgift. Hvis du ikke fått den automatiske bekreftelsen, vennligst sjekk din spam/søppelpost mappe.

Forrige Hvordan sender jeg avviksmelding til et sykehusavdeling?
Neste Jeg har flere arbeidssteder…