Hvordan sender jeg avviksmelding til et sykehusavdeling?

Du må være innlogget i samnet for å kunne sende avviksmelding.

Etter innlogging velg Avvik fra hovedmeny øverst på siden.

Du vil da finne et avviksmeldingsskjema som ser slik ut.  Forklaring til utvalgte felter i avviksskjema vist med grønne piler:

1. Sjekk at ditt navn og arbeidssted er riktig. Endre arbeidssted dersom feil.

2. Velg område, f.eks. Østfold, for å finne testmottakeren.

3. Velg den organisasjon du skal sende avvik til.

4. Skriv hva problemet gjelder. Du kan kopiere tekst fra EPJ og lime inn her, men husk! ikke sensitiv info.

5. Forslag til løsning. «Kopi/lim inn» er mulig her.

6. Velg mottakeravdeling som avviket gjelder.

7. Velg avtalepunkt/anbefalingspunkt som det er brudd på. Klikk for å åpne en liste.

8. Skriv avviksdato.

9. Pasientens initialer og fødselsnummer.

10. Lagre

Forrige Hvordan kan jeg publisere NYHETER med epost?
Neste Hvorfor må jeg logge inn for å melde meg på et kurs?