Hvem kan publisere nyhet i samnet?

For å kunne publisere nyheter i samnet må du ha

1. en personlig brukerkonto i samnet.
  2. fått tildelt rollen Author.

Redaktør for NYHETER i respektive sykehusområde bestemmer hvem som kan ha rollen Author.

For å registrere en Author, må Redaktøren sender inn en melding via support@samnet.no.
Meldingen skal inneholde dels informasjon om personen (brukerkonto) og dels organisasjonen. Det er ofte ansatte i kommuner, sykehus eller andre offentlige instanser som er naturlige samhandlingsparter og dermed behov for å sende informasjon til leger.

Hvis personen (Author) allerede har brukerkonto i samnet trenger vi kun navn og logo for organisasjonen. I annet fall trenger vi også navn, mobilnr, epost, HPR eller personnummer (hvis ikke helsepersonell).

Logo for organisasjonen skal være i størrelsen 250×250 pixel, helst i PNG, JPG format. Samme logo kan gjenbrukes for flere Authors .

Forrige Passord – innlogging
Neste Hvor finner jeg Faktura/beskjed om påmelding